Bereikbaar van 08:00 tot 15:00 uur
Bel 010 7370049 voor advies en storingen.

Lopen uw 
energiekosten
ook zo op?


Momenteel is verduurzaming en het reduceren van gas een belangrijk thema. De energieprijzen zijn de afgelopen jaren gestegen tot een recordhoogte in 2022, waardoor de terugverdientijd van een warmtepompen sneller is dan ooit tevoren. Voor 2023 heeft de overheid een pakket aan maatregelen maar ook aan subsidies afgesproken waar de particulier gebruik van kan maken. Daarin tegen zijn de energiemaatschappijen aanbanden gelegd qua prijzen voor een kilowatt uur en een kubieke meters gas tot een bepaalde hoeveelheid. Wat dit precies gaat beteken voor u als particulier is nog niet helemaal duidelijk maar dat de energie duurder wordt is zeker. U kunt dit voor zijn om nu direct te gaan besparen op uw energierekening.

Bij NRG Totaal Onderhoudscontracten bent u aan het juiste adres voor een compleet geïnstalleerd (Hybrid) warmtepomp eventueel in combinatie met een cv ketel. Wij leveren uitsluitend A-merken, zodat uw installatie aan alle eisen voldoet. Tevens bent u zodoende verzekerd van de juiste garantie op de warmtepomp en de werking ervan. Wij zijn in het bezit van al onze certificaten zodat uw systeem manier gemonteerd, aangesloten en onderhouden wordt.

Hieronder ziet u een aantal pakketten dat wij momenteel aanbieden. Is uw gewenste oplossing anders? Dan maken wij voor u een offerte op maat.

Dit zijn de 3 series die we leveren

Remeha Elga ACE 4KW en 6KW
Nefit Envi Line 4KW, 6KW en 8KW
Intergas Xtend 5KW

Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie