Bereikbaar van 08:00 tot 15:00 uur
Bel 010 7370049 voor advies en storingen.

Verzekering


In Nederland bent u verplicht om een opstal- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor een koopwoning of ander pand waar een hypotheek op rust. Deze verzekeringen zijn in het leven geroepen om schade te dekken bij schade of gevolgschade, waarbij een opstalverzekering eventuele schade dekt aan uw eigen woning of pand, en een aansprakelijkheidsverzekering schade dekt voor een derde partij.

De verzekeringen worden vastgelegd in een verzekeringspolis. In deze polis staat vast wat verzekerd is bij schade, maar misschien nog wel belangrijker: waar u aan moet voldoen om een schade uitgekeerd te krijgen. Voor uw cv-ketel geldt dat deze deugdelijk en door een gekwalificeerd bedrijf onderhouden moet zijn. Is dit niet het geval, dan kan de verzekeringmaatschappij zich beroepen op een artikel wat beschreven staat in de polis en besluiten tot niet uitkeren van de schade of gevolgschade.

Wij van NRG Totaal Onderhoudscontracten hebben bij diverse verzekeringsmaatschappijen de polissen besproken en opgevraagd, zodat wij u als klant op de gevaren kunnen wijzen als u geen onderhoudscontract heeft. Wij hebben voor u van twee grote verzekeringsmaatschappijen de polissen toegevoegd namelijk de polis van de A.S.R (artikel 8.7) en de Nationale Nederlanden (artikel 6.N) waarin de uitsluiting wordt besproken en toegelicht.

Opstalverzekering Woonhuis van A.S.R klik hier voor polis
Opstalverzekering All-in van Nationale Nederlanden klik hier voor polis

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie