Bereikbaar van 08:00 tot 15:00 uur
Bel 010 7370049 voor advies en storingen.

Nefit 9000i

De 9000i HR-ketel belichaamt de next step in warmtecomfort: intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierbij hebben we geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving. Want de beleving is waar het uiteindelijk om draait: techniek dient de mens; niet andersom.

Details

Slim koppelen met duurzame producten
Heldere bedieningsdisplay
Geschikt voor grote huizen en villa’s
Ecologisch de beste keuze
Klaar voor 20% bijmenging waterstof

Intelligent. Iconisch. Innovatief.

Wil je een nieuwe cv-ketel kopen? De 9000i is een HR-ketel (Hoog Rendement) en belichaamt de next step in warmtecomfort: intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierbij hebben we geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving. Want de beleving is waar het uiteindelijk om draait: techniek dient de mens; niet andersom.

Beleef de 9000i

De 9000i staat voor nul concessies en maximale prestaties. Dat zie je, aan de indrukwekkende buitenkant én aan de overzichtelijke binnenkant. Dat hoor je, want je hoort eigenlijk niets. Dat voel je, aan de altijd behaaglijke temperatuur. Dat ervaar je, zowel in het intuïtieve gebruik als in het bijzonder lage energieverbruik.

Indrukwekkend tot in detail

Alles wat je van de nieuwe generatie cv-ketels verlangt én meer, komt samen in de 9000i cv-ketel. De ‘i’ voor internet? Zeker, via de optionele slimme Wifi thermostaat Nefit Easy (Energielabel A+). Maar de ‘i’ staat voor veel meer. Voor grote en kleine warmterevoluties. Daarom zeggen we: De 9000i, indrukwekkend tot in detail.
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie