Bereikbaar van 08:00 tot 15:00 uur
Bel 010 7370049 voor advies en storingen.
Onderhoudscontracten

Cv onderhoud Gouda

Onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijk. Jaarlijks cv onderhoud voorkomt storingen, slijtage, hoge stookkosten en onveilige situaties (bijvoorbeeld koolmonoxide uitstoot of brand in uw woning). 

Met een service- en onderhoudsabonnement van Onderhoudscontracten.com weet u zeker dat uw cv-ketel in topconditie is en veilig uw woning of bedrijf verwarmt!
15 jaar ervaring en eigen onderhoudsmonteurs
BRL6000-25, VCA en CO gecertificeerd
24/7 service, dus ook in het weekend en op feestdagen
Cv onderhoud Gouda
CW3

Avanta Ace 24c

Spaar douchewarm water 11,5l/min
1800
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW4

Avanta Ace 28c

Standaard douchewarm water 13,4l/min
1825
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW5

Avanta Ace 35c

Regen douchewarm water 16,7l/min
1945
+ 7.95 p/m
Bestellen

Remeha

Meest verkocht
Voor een nieuwe cv-ketel bent u bij Onderhoudscontracten aan het juiste adres. U kunt snel en gemakkelijk een cv ketel bij ons bestellen of voor speciale situaties een offerte aanvragen.
Alle Remeha cv-ketels

Hoe vaak cv-ketel onderhoud?

Hoe vaak u uw cv-ketel het beste kunt onderhouden hangt voornamelijk af van de leeftijd, merk en het type cv-ketel. In het algemeen is het noodzakelijk jaarlijks uw cv-ketel een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. 

Om een optimale werking te garanderen adviseert Onderhoudscontracten.com om eens per jaar een controle te laten uitvoeren. Daarom biedt Onderhoudscontracten.com u verschillende Service- en Onderhoudsabonnementen voor uw cv-ketel met onderhoud en 24-uurshulp bij storingen.

Onderhoud van uw cv-ketel

Jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel is niet verplicht, maar wel ontzettend belangrijk om een veilige omgeving en een optimale werking van uw cv-ketel te garanderen. Niet alleen verkleint u hiermee de kans op storingen, ook is periodiek onderhoud van belang om uw cv-ketel energiezuinig te laten functioneren en een lange levensduur te garanderen. Met de huidige energieprijzen is dus geen overbodige luxe. 

Bovendien voorkomt u met cv-ketel onderhoud gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging of kans op brand in uw woning of bedrijfspand. De werking en levensduur van uw cv-ketel is dus afhankelijk van het cv-ketel onderhoud. Zo heeft u minder kans op een defect en loop u dus minder risico zonder verwarming of warm water te zitten.
Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel komt u diverse merken tegen en bestaat de kans dat u uiteindelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Om uw zoektocht te vergemakkelijken, hebben wij op basis van een aantal factoren een selectie gemaakt van de beste leveranciers. De factoren waar wij naar gekeken hebben zijn kwaliteit, veiligheid, service en natuurlijk prijs. Op basis van deze aspecten hebben wij de beste leveranciers geselecteerd.
CW3

Intergas HRE 24/18

Spaar douchewarm water 10l/min
1665
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW4

Intergas HRE 28/24

Comfort douchewarm water 12,5l/min
1665
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW5

Intergas HRE 36/30

Extra douchewarm water 15l/min
1795
+ 7.95 p/m
Bestellen

Intergas

Meest verkocht
Voor een nieuwe cv-ketel bent u bij Onderhoudscontracten aan het juiste adres. U kunt snel en gemakkelijk een cv ketel bij ons bestellen of voor speciale situaties een offerte aanvragen.
Alle Intergas cv-ketels

1. Kostenbesparing

Cv onderhoud is een kleine investering dat zichzelf weer snel terugverdient. Een goed onderhouden cv-ketel werkt namelijk veel zuiniger. Niet alleen goed voor uw portemonnee, ook voor het milieu!
Het is afhankelijk van het merk, het type en de leeftijd van de ketel om te bepalen hoe vaak cv onderhoud nodig is om een optimale werking te waarborgen.

2. Veiligheid

Een cv-ketel staat de gehele dag aan. Doordat de machine elke dag opnieuw aan het werk is moet deze ook regelmatig onderhouden worden. Wanneer er goed en regelmatig cv onderhoud wordt gepleegd is en uw cv ketel dus naar behoren werkt kan dit u energiekosten schelen (tot wel 10%!). Daarnaast is een onderhouden cv-ketel ook veiliger, een slecht onderhouden cv-ketel zal namelijk eerder koolstofmonoxide uitstoten. Als u uw cv-ketel regelmatig onderhouden wordt door onze cv-monteur zal dit de levensduur van uw cv-ketel aanzienlijk verlengen. Jaarlijks cv-ketelonderhoud verhoogt tevens de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raadt dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren cv-ketel onderhoudsmonteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat er jaarlijks ketelonderhoud wordt gepleegd en uw cv-ketel regelmatig wordt onderhouden door een erkend monteur.

3. Onderhoud verlengt de levensduur aanzienlijk

Met regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel verlengt u de levensduur aanzienlijk. Een goed onderhouden cv-ketel gaat langer mee en hierdoor kunt u de aanschaf van een nieuwe ketel uitstellen.

4. Verminderde kans op storingen

Bij jaarlijks onderhoud van uw cv-ketel kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkom je dat je verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt en dat de kosten van een reparatie nog hoger oplopen.

5. Voorkomen van hoge reparatiekosten

Door het jaarlijks cv onderhoud blijft je installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan je installatie veroorzaken. Hierdoor bespaar je dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee bespaar je voorrijkosten en arbeidsloon dat je zou moeten betalen als je een monteur laat komen bij een storing.
Kortom: het is zeker handig een onderhoudscontract af te sluiten voor uw cv-ketel. Dan heeft u geen omkijken meer naar het maken van een afspraak voor het jaarlijkse cv onderhoud en verhoogd het de veiligheid van uw leefomgeving aanzienlijk. Het ketelonderhoud zorg ervoor dat storingen of defecten worden voorkomen en u niet onverwachts zonder verwarming of warm water komt te zitten. Of erger, er koolstofmonoxide vrijkomt uit uw cv-ketel. Belangrijk dus dat het onderhoud van uw cv-ketel voor een veiligere situatie bij u thuis of op kantoor zorgt.

CW3

Nefit ProLine Nxt HRC24 CW3

warm water 10l/min
1705
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW4

Nefit ProLine Nxt HRC24 CW4

warm water 12,5l/min
1690
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW5

Nefit ProLine Nxt HRC30 CW5

warm water 15l/min
1875
+ 7.95 p/m
Bestellen

Nefit

Meest verkocht
Voor een nieuwe cv-ketel bent u bij Onderhoudscontracten aan het juiste adres. U kunt snel en gemakkelijk een cv ketel bij ons bestellen of voor speciale situaties een offerte aanvragen.
Alle Nefit cv-ketels

Service- en Onderhoudsabonnement

Tijdens het jaarlijkse cv ketelonderhoud wordt uw gehele toestel gecontroleerd en schoongemaakt, de CO en Co2-waarde worden gemeten, bekeken wordt of uw cv-ketel het juiste rendement levert en het vermogen van uw toestel wordt afgestemd op uw huishouden. Hoe vaak een periodieke onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd, hangt af van bijvoorbeeld de leeftijd van uw cv-ketel. Bij Onderhoudscontracten.com wordt altijd met u besproken wanneer het onderhoud plaats zal vinden. U kunt na het ketelonderhoud weer met een gerust hart genieten van uw warme woning, douche of bad!

Direct aanmelden voor een onderhoudscontract van uw cv-ketel?

Wilt u ook zorgeloos genieten en niet voor (koude) verrassingen komen te staan? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak en het afsluiten van een onderhoudscontact.
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie