Bereikbaar van 08:00 tot 15:00 uur
Bel 010 7370049 voor advies en storingen.
Onderhoudscontracten

Cv-ketel kopen Gouda

Een nieuwe cv-ketel kopen? Ontdek het ruime aanbod van onze energiezuinige én duurzame cv-ketels online. Vraag geheel vrijblijvend advies of een offerte aan bij Onderhoudscontracten.com. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel of het afsluiten van een onderhoudscontact voor uw cv-ketel.
15 jaar ervaring en eigen onderhoudsmonteurs
BRL6000-25, VCA en CO gecertificeerd
24/7 service, dus ook in het weekend en op feestdagen
Cv-ketel kopen Gouda
CW3

Avanta Ace 24c

Spaar douchewarm water 11,5l/min
1800
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW4

Avanta Ace 28c

Standaard douchewarm water 13,4l/min
1825
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW5

Avanta Ace 35c

Regen douchewarm water 16,7l/min
1945
+ 7.95 p/m
Bestellen

Remeha

Meest verkocht
Voor een nieuwe cv-ketel bent u bij Onderhoudscontracten aan het juiste adres. U kunt snel en gemakkelijk een cv ketel bij ons bestellen of voor speciale situaties een offerte aanvragen.
Alle Remeha cv-ketels

Waar let je op bij het kopen van een nieuwe cv-ketel?

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel? Een cv-ketel kan wel 15 jaar of langer meegaan, dus heeft u zich ongetwijfeld afgevraagd wat u nu het beste kunt doen: uw cv-ketel vervangen of tóch overstappen op een duurzamer alternatief? Het is in ieder geval van groot belang dat je een toekomstbestendige keuze maakt. Ongeacht uw woonsituatie en comfortbehoefte; er is altijd een cv-ketel die aan uw wensen voldoet.

Hoe wordt u wijs uit de vele merken, typen en modellen? Met welk model stookt u het voordeligst? U kiest misschien al snel voor een cv-ketel met een hoge capaciteit, dit is onnodig en zorg er juist voor dat u teveel aan energiekosten betaald. Een ketel met overcapaciteit pakt dus uiteindelijk niet voordelig uit. Daarom is deskundig advies zo belangrijk. Een nieuwe cv-ketel kopen doet u immers niet elke dag. Onderhoudscontracten.com adviseert u vrijblijvend en vakkundig over de cv-ketel die het beste past bij uw situatie. Neem contact met ons op voor advies en bij het doen van een vrijblijvende aanvraag wordt u altijd gebeld door een van onze adviseurs. Zodat u er zeker van bent dat uw nieuwe cv-ketel bij uw wensen aansluit.

Cv-ketel kopen Gouda

Cv-ketels van alle A-merken, bij Onderhoudscontracten.com

Bij Onderhoudscontracten.com heeft u een ruime keuze aan cv-ketels van alle A-merken. Zo vindt u altijd de cv-ketel of combiketel die bij u en uw situatie past. Wij hebben verschillende modellen van de merken Intergas, Remeha, Atag, Vaillant, Intergas, Nefit en Remeha. Al onze cv-ketels voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen en hebben een laag energieverbruik. 

Wel zo voordelig in deze tijd van dure gasprijzen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste cv-ketel voor uw huishouden of bedrijf? Neem van contact met ons op. U krijgt van ons persoonlijk en geheel vrijblijvend advies op maat welke aansluit bij uw wensen en kunt vervolgens zelf een ketel kiezen in de webshop.


Cv-ketel vervangen

Als uw cv-ketel niet meer te repareren is, dan wilt u natuurlijk graag zo snel mogelijk een nieuwe cv-ketel. Onderhoudscontracten.com kan uw cv-ketel vervangen binnen 24 uur. Wij vinden service belangrijk en weten hoe vervelend het kan zijn geen warm water of verwarming te hebben. Deze ongemakken verhelpen dan ook graag en zo snel mogelijk. Door bij ons een cv-ketel onderhoudscontact af te sluiten heeft u geen omkijken naar het onderhoud van uw cv-ketel. Dit laatste is erg belangrijk omdat de ketel dan een langere levensduur heeft, maar vooropgesteld ook zodat de veiligheid gegarandeerd kan worden. Zo kunt u weer snel genieten van een comfortabele woning. Ook als uw cv-ketel nog werkt kan het slim zijn om over vervanging na te denken. Een cv-ketel die ouder is dan 15 jaar kan zoveel energie verbruiken dat u goedkoper uit bent als u uw cv-ketel laat vervangen door een nieuwe ketel en het ketelonderhoud jaarlijks te laten uitvoeren.
Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel komt u diverse merken tegen en bestaat de kans dat u uiteindelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Om uw zoektocht te vergemakkelijken, hebben wij op basis van een aantal factoren een selectie gemaakt van de beste leveranciers. De factoren waar wij naar gekeken hebben zijn kwaliteit, veiligheid, service en natuurlijk prijs. Op basis van deze aspecten hebben wij de beste leveranciers geselecteerd.
CW3

Intergas HRE 24/18

Spaar douchewarm water 10l/min
1665
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW4

Intergas HRE 28/24

Comfort douchewarm water 12,5l/min
1665
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW5

Intergas HRE 36/30

Extra douchewarm water 15l/min
1795
+ 7.95 p/m
Bestellen

Intergas

Meest verkocht
Voor een nieuwe cv-ketel bent u bij Onderhoudscontracten aan het juiste adres. U kunt snel en gemakkelijk een cv ketel bij ons bestellen of voor speciale situaties een offerte aanvragen.
Alle Intergas cv-ketels
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie