Bereikbaar van 08:00 tot 15:00 uur
Bel 010 7370049 voor advies en storingen.
Onderhoudscontracten

Cv-ketel Hoogvliet

Bent u op zoek naar een nieuwe en veilige cv-ketel? Dan ben u bij Onderhoudscontracten.com aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan cv-ketels en daardoor altijd een cv-ketel die bij uw situatie past en voldoet aan uw wensen. Ook vinden wij het belangrijk dat uw ketel zo lang mogelijk mee gaat. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Daarom bieden wij u ook graag onze onderhoudscontracten aan.
15 jaar ervaring en eigen onderhoudsmonteurs
BRL6000-25, VCA en CO gecertificeerd
24/7 service, dus ook in het weekend en op feestdagen
Cv-ketel Hoogvliet
CW3

Avanta Ace 24c

Spaar douchewarm water 11,5l/min
1800
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW4

Avanta Ace 28c

Standaard douchewarm water 13,4l/min
1825
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW5

Avanta Ace 35c

Regen douchewarm water 16,7l/min
1945
+ 7.95 p/m
Bestellen

Remeha

Meest verkocht
Voor een nieuwe cv-ketel bent u bij Onderhoudscontracten aan het juiste adres. U kunt snel en gemakkelijk een cv ketel bij ons bestellen of voor speciale situaties een offerte aanvragen.
Alle Remeha cv-ketels

Wat is een cv-ketel?

De afkorting cv-ketel staat voor centrale verwarmingsketel. Het apparaat voorziet u van al het warme water in huis. Over het algemeen heeft men in Nederland een combiketel en dus regelt de cv-ketel het warme water voor de (vloer)verwarming en ook het warme tapwater uit uw kraan of douche.

Een ketel bestaat uit onder andere een brander, waterpomp, warmtewisselaar, rookgassenafvoer en uiteraard de leidingen waar het water doorheen loopt. De brander (meestal werkend op aardgas) verhit het water waarna het doormiddel van een pomp door de verwarming gepompt wordt of als warm tapwater uit de kraan stroomt.

Kortom: een cv-ketel is, in deze tijd en gezien onze leefstijl, niet meer weg te denken en in iedere woning onmisbaar. Daarom is het belangrijk om uw cv-ketel goed te onderhouden en te letten op signalen die aan kunnen geven dat deze vervangen moet worden. Waar je op moet letten bij een cv-ketel en wanneer deze aan vervanging toe is leest u hieronder.

Wanneer moet ik een nieuwe cv-ketel kopen?
Gemiddeld heeft een cv-ketel een levensduur van ongeveer 15 jaar. Is uw ketel dus 12 jaar of ouder, en herkent u één van onderstaande problemen, dan bestaat er een grote kans dat uw ketel er binnenkort mee ophoudt. 

De ketel is waarschijnlijk toe aan vervanging. Het is vervelend, maar wel verstandig om vast te kijken naar een nieuwe ketel. Bovendien kan het aanzienlijk schelen in de energiekosten om uw oude cv-ketel te vervangen. Nieuwe ketels zijn energiezuinig en voldoen aan de nieuwste veiligheidseisen. In dit geval dus een investering die ook positief voor u uitpakt.
De ketel lekt;
Het duurt steeds langer om de gewenste temperatuur te bereiken;
De cv-ketel maakt brommende of tikkende geluiden;
De cv-ketel moet regelmatig gereset worden;
Het warm water valt tijdens douchen uit (koud water of schommelende temperaturen);
Ploffende geluiden bij het ontsteken (welke steeds luider worden).
Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel komt u diverse merken tegen en bestaat de kans dat u uiteindelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Om uw zoektocht te vergemakkelijken, hebben wij op basis van een aantal factoren een selectie gemaakt van de beste leveranciers. De factoren waar wij naar gekeken hebben zijn kwaliteit, veiligheid, service en natuurlijk prijs. Op basis van deze aspecten hebben wij de beste leveranciers geselecteerd.
CW3

Intergas HRE 24/18

Spaar douchewarm water 10l/min
1665
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW4

Intergas HRE 28/24

Comfort douchewarm water 12,5l/min
1665
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW5

Intergas HRE 36/30

Extra douchewarm water 15l/min
1795
+ 7.95 p/m
Bestellen

Intergas

Meest verkocht
Voor een nieuwe cv-ketel bent u bij Onderhoudscontracten aan het juiste adres. U kunt snel en gemakkelijk een cv ketel bij ons bestellen of voor speciale situaties een offerte aanvragen.
Alle Intergas cv-ketels

Goedkope cv-ketels

Bent u opzoek naar een cv-ketel aanbieding? Bij Onderhoudscontracten.com vindt u de goedkoopste cv-ketels, uiteraard zijn al onze ketels van uitstekende kwaliteit. Alle ketels uit ons aanbod voldoen aan de laatste kwaliteitseisen en zijn volledig getest door de leverancier. Zo bent u altijd verzekerd van een goede, nieuwe cv-ketel welke ook nog eens energiezuinig is.

Wilt u een cv-ketel Hoogvliet laten plaatsen neem vrijblijvend contact met ons op.

Welke cv-ketel moet ik kopen?

U bent op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Bij Onderhoudscontracten.com infomeren wij u graag welke ketel het beste past bij uw situatie. Door het uitgebreide aanbod van ketels heeft u echter geen idee welke cv-ketel u moet kopen. Het is best moeilijk om de meest geschikte ketel te kiezen.
Wij kijken o.a. naar uw gezinssamenstelling, de grote van uw woning of bedrijfspand, maar natuurlijk speelt budget ook een rol. De volgende factoren zijn belangrijk om te bepalen welke ketel geschikt is voor u:

- voorkeur voor een merk;
- het vermogen;
- soort ketel;
- de prijs.


Daarnaast kunt u ook altijd kiezen voor de beste ketel volgens de Consumentenbond. Maar in het assortiment van Onderhoudscontracten.com zijn er géén slechte modellen te vinden. Uiteraard zit er wel verschil in merk, vermogen en prijs, dat voor u van belang is. Daarom infomeren wij u graag wat de mogelijkheden zijn, zodat u zelf kunt overwegen welke ketels voldoen aan uw wensen. Zo kunt u snel en eenvoudig ketels vergelijken, en weet u welk merk en type cv-ketel het meest geschikt is voor u.
CW3

Nefit ProLine Nxt HRC24 CW3

warm water 10l/min
1705
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW4

Nefit ProLine Nxt HRC24 CW4

warm water 12,5l/min
1690
+ 7.95 p/m
Bestellen
CW5

Nefit ProLine Nxt HRC30 CW5

warm water 15l/min
1875
+ 7.95 p/m
Bestellen

Nefit

Meest verkocht
Voor een nieuwe cv-ketel bent u bij Onderhoudscontracten aan het juiste adres. U kunt snel en gemakkelijk een cv ketel bij ons bestellen of voor speciale situaties een offerte aanvragen.
Alle Nefit cv-ketels

Merken van cv-ketels

In het aanbod van Onderhoudscontracten.com vindt u cv-ketels van diverse merken. Dit zijn uitsluitend A-merken van (Nederlandse) fabrikanten waar bij goede contacten mee hebben en uiteraard van goede kwaliteit. De wensen van de klant staan bij ons voorop. Daarom kunt u er zeker van zijn dat cv-ketels die door ons worden geleverd voorzien zijn van de nieuwste software en technieken.

Cv-ketels Hoogvliet kopen?

Welke cv-ketels vindt u in het assortiment?

Uiteraard vindt u het merk Intergas en Remeha bij ons terug in het assortiment, die met enkele ketels als beste getest zijn door de Consumentenbond. Daarnaast zijn ook de ketels van Nefit en Vaillant al jaren erg populair door hun uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, en ook de ketels van het merk Ferroli zitten in het aanbod.

Hoeveel kW's moet mijn cv-ketel hebben?

Zoals eerder al aangegeven is bij het kiezen van een nieuwe cv-ketel van belang dat deze voldoende vermogen heeft voor uw woning of bedrijfspand. Bij het uitzoeken van een nieuwe cv-ketel is dit dan ook iets om mee te nemen in uw vergelijking. Daarnaast is het belangrijk dat de ketel beschikt over voldoende tapwater. Hierbij is het handig te weten hoeveel en op welke momenten er gebruik wordt gemaakt van warm water binnen uw huishouden of bedrijf. Bijvoorbeeld de grote van uw huis(houden) of bedrijfspand, het bouwjaar of het type gebouw of woning. Dit wordt uitgedrukt in kilowatt (kW) voor warmte, en CW voor water. Hoe hoger de CW-waarde, hoe meer liter warm water de cv-ketel per minuut kan verwerken. Hoe hoger de KW-waarde, hoe groter het oppervlakte dat de cv-ketel kan verwarmen.

Een gemiddeld huishouden met een standaard douche en zonder ligbad heeft bijvoorbeeld voldoende aan een vermogen van 24 kW – 28 kW en een tapwater waarde van CW4. Kiest u voor een te groot vermogen, dan wordt het onnodig duur om uw huis te verwarmen. Maar een ketel met een te klein vermogen kan de woning niet goed verwarmen. Belangrijk dus te het kiezen voor een ketel die bij uw situatie past. Uiteraard kan Onderhoudscontracten.com u hierbij helpen en u adviseren bij uw keuze.

Cv-ketel prijzen

Onderhoudscontracten.com heeft een uitgebreid aanbod aan cv-ketels. De prijzen van een cv-ketel zijn afhankelijk van het type ketel dat u wilt aanschaffen. De prijs is namelijk afhankelijk van het vermogen voor warmte en warm water. Hoe meer vermogen, hoe duurder de ketel. Er hangt dus een prijskaartje aan een nieuwe cv-ketel, maar voor ieder budget is er een passende én kwalitatieve ketel te vinden! U moet letten op drie belangrijke factoren: soort ketel, merk en het vermogen. Een nieuwe cv-ketel is altijd energiezuiniger/duurzamer. Gezien de huidige gasprijzen gaat u er maandelijks altijd op voorruit. Goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Cv-ketel kopen bij Onderhoudscontracten.com

Wil u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel / verwarmingsketel en op het juiste moment voor ketelvervanging kiest? Wij kunnen ons voorstellen dat dit geen makkelijke beslissing is. Er is immers zo veel keus en er zijn veel details om rekening mee te houden en een cv-ketelkopen doet u immers niet elke dag. Daarnaast wilt u uiteraard een ketel van goede kwaliteit en het liefst niet te duur. Bij Onderhoudscontracten.com vraagt u eenvoudig een (geheel vrijblijvende) offerte aan voor het vervangen van uw ketel. 

Cv-ketel Hoogvliet

Dan weet u vooraf precies waar u aan toe bent. U mag er vanuit gaan dat uw nieuwe cv-ketel 15 tot 20 jaar meegaat. Deze moet dan uiteraard wel (jaarlijks) goed onderhouden worden. Bij ons komt u niet voor onaangename verrassingen te staan! We staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De wens van onze klanten staat bij ons altijd op nummer 1. Dat allemaal voor de beste prijs en service. Onderhoudscontracten.com heeft niet voor niks al ruim 15 jaar een breed klantenbestand met trouwe en tevreden klanten. Of het nu om de aanschaf van een nieuwe cv-ketel gaat of om een cv-ketel onderhoudscontact.

Wilt u graag advies over het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel, meer informatie over onze werkwijze bij het vervangen van de ketel, onderhoud van uw cv-ketel of het afsluiten van een onderhoudscontact van uw cv-ketel? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder.

Goedkope cv-ketels

Bij Onderhoudscontracten.com vindt u de goedkoopste cv-ketels, maar uitsluitend van goede kwaliteit. Alle ketels uit het aanbod voldoen aan de laatste kwaliteitseisen en zijn volledig getest door de leverancier. Zo bent u altijd verzekerd van een goede, nieuwe cv-ketel. Cv ketel in de aanbieding? Wij informeren u graag!

Meer weten het kopen van een nieuwe cv-ketel?

Ons kantoor is dagelijks bereikbaar op 085-0508060 van 08:30 tot 17:00 of per e-mail info@onderhoudscontracten.com

Uiteraard zijn wij bij spoed en/of calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook op feestdagen) bereikbaar.

Cv-ketel Hoogvliet
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie